ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ SERVICE SMART Pazaropoulos

Πιστεύοντας πάντα στην καλή συνεργασία και στην σχέση εμπιστοσύνης την οποία πάνω από 20 χρόνια έχουμε δημιουργήσει μαζί σας, προχωρήσαμε σε μια νέα οικονομική πολιτική, μειώνοντας για ακόμη μια φορά, τις τιμές service των αυτοκίνητων Smart, ανεξαρτήτως ηλικίας ή χιλιομέτρων.

Γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, προσπαθούμε να μειώνουμε τις τιμές των service – εργασιών μας, χωρίς όμως να μειώνουμε ούτε κατά το ελάχιστο το υψηλό επίπεδο που προσφέρουμε σε ποιότητα εργασιών και ανταλλακτικών. Έτσι,

  • χωρίς να μειώνουμε χρόνο για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας και
  • χωρίς να μειώνουμε ανταλλακτικά, επιτυγχάνουμε νέες μειωμένες τιμές
  • μειώνουμε την εργατοώρα μας πάνω από 60%.

Ο “ανταγωνισμός” θέλοντας να μειώσει τιμές βαφτίζει το λιπαντικό service γενικό, μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιεί ανταλλακτικά όχι εργοστασίου και σε κάποιες φορές αφαιρεί και “αναγκαία” ανταλλακτικά. Προσπαθώντας να μειώσουν την τιμή του service και να “φανεί” οικονομικότερο δεν κάνουν στην πραγματικότητα τίποτα παραπάνω από το να κινούνται στο επίπεδο ενός απλού βενζινάδικου.

Εμείς αντιθέτως, μειώνουμε το κέρδος μας και μόνο αυτό, ενώ κρατάμε το χρόνο εργασίας (για παράδειγμα για ένα γενικό service 2 ώρες), χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά – αναλώσιμα εργοστασίου και τα λιπαντικά CASTROL.

Εμείς λέμε:
Ναι στο οικονομικότερο Service
Ναι στην μείωση των τιμών
Όχι στην μείωση των παρεχόμενων υπηρεσιών
Όχι στην μείωση της ποιότητας τους

Γιατί και στις δύσκολες στιγμές εμείς θα παραμείνουμε φίλοι !!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

SMART Service Pazaropoulos | Επιβατικά SMART, Service SMART τιμες, Diesel, Βενζινοκίνητα, Υγραεριοκίνηση SMART, Συνεργείο SMART, Μεταχειρισμένα SMART, SMART, After sales SMART, Δερμάτινες επενδύσεις SMART, προσφορά service SMART, Επισκευή SMART τιμες, SMART turbo, SMART brabus, SMART for four, SMART for two, SMART cabrio

Αναβαθμίσεις εγκεφάλων SMART FORTWO
ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
SMART FORTWO 600cc 300.00 €
SMART FORTWO 700cc 300.00 €
SMART FORTWO 1000cc 500.00 €
Service
Service Λιπαντικό Service Γενικό
SMART 600 – 700 cc 68 208
SMART 1000 cc 68 192
Service
Τακάκια εμπρός Τακάκια εμπρός + Δισκόπλακές
SMART 600 – 700 – 1000 cc 63 135
Service
Service Turbo
SMART 600 – 700 cc 260
SMART 1000 cc 340